Your story in motion

 

Zet uw bedrijf in de kijker met een unieke bedrijfsvideo. Wilt u het imago van uw onderneming een boost geven? Dan is een bedrijfsfilmpje een ideale manier om uw boodschap de wereld in te sturen. Bij TRIGR. Media kiezen we de juiste videocontent en het juiste online kanaal om uw doelgroep te bereiken. Laat ons u helpen bij het produceren van een creatieve bedrijfsvideo naar uw wens. Ontdek de troeven van online video en geef zichtbaarheid aan je merk.

Events

Don Papa rum event at Duinbergen.

Klant: Don Papa Rum
Locatie: Duinbergen
Opdracht: aftermovie van zeilwedstrijd met afterparty

“Don Papa at the Belgian coast”
Don Papa Rum was in de zomer van 2019 de hoofdsponsor van zeilwedstrijd aan de Belgische kust. Na afloop konden allen genieten van hun favoriete Don Papa-cocktails. De dag werd afgesloten met een BBQ en een schitterend vuurwerk op het strand. 

Aan ons werd gevraagd om die positieve vibes om te zetten in een toffe, goedlachse video voor Don Papa rum. Hierbij waren de warme look en feel van Don Papa Rum zeker een must in combinatie met de bekende zeilwedstrijd.

namibië.

duroc D'olives.

Klant: Duroc d’0lives
Locatie: Lochristi
Opdracht: aftermovie van partnersevent

“Let’s celebrate with Duroc d’Olives”
Bij Duroc D’olives kan je terecht voor varkensvlees van topkwaliteit. Gepassioneerd door hun vak brengen ze het lekkerste varkensvlees voor elk type van bereiding.

Ook Duroc d’Olives werkt samen met heel wat partners. Deze werden uitgenodigd om beter kennis te maken met het bedrijf onder de vorm van aan opendeurdag in landelijke sferen.
Met dit filmpje geven we een blik achter de schermen van Duroc d’Olives, alsook een weergave van het mooie event dat ze organiseert

valcke group.

Klant: Valcke group
Locatie: Parijs
Opdracht: Aftermovie van bedrijfsevent

Naast fitness, is Valck Group actief in de bowlingsector. De klanten van Valcke Group werden in Parijs verwend op een luxueuze walking diner in een iconische bowlingclub in het centrum van Parijs. Er werd geen moeite gespaard en natuurlijk werd dit evenement vastgelegd in een video.

bmw drift.

Klant: Touratec
Locatie: Brussel
Opdracht: A slide and fly show

Bmw zet jaarlijks zijn beste dealerships in de bloemetjes. Dit jaar was dit een weekend Brussel met tal van activiteiten. Een daarvan was iets waar menig autoliefhebbers van gaan watertanden. Ze kregen de kans om een driftparcours af te leggen en dit onder toeziend oog van onze drone.

captif.

Klant: Captif Office Architects
Locatie: Brussel 
Opdracht: originele visualisatie van de nieuwe kantoren a.d.h.v VR

Captif is een jonge onderneming die interieus van kantoren verzorgt. Zij kregen de opdracht om de nieuwe kantoorgebouwen van Athora in te richten. Om dit project voor te stellen aan het personeel van Athora, organiseert Captif een virtuele omgeving waar de werknemers hun nieuwe werkruimte kunnen beleven.
In deze video maken we een combinatie van de ervaring rond het VR-gebeuren en de 3D-renders zelf. Captif wil deze video nadien gebruiken als verkoopstool om potentiële klanten warm te maken voor de Virtual Reality experience.