Your story in motion


Zet uw bedrijf in de kijker met een unieke bedrijfsvideo. Wilt u het imago van uw onderneming een boost geven? Dan is een bedrijfsfilmpje een ideale manier om uw boodschap de wereld in te sturen. Bij TRIGR. Media kiezen we de juiste videocontent en het juiste online kanaal om uw doelgroep te bereiken. Laat ons u helpen bij het produceren van een creatieve bedrijfsvideo naar uw wens. Ontdek de troeven van online video en geef zichtbaarheid aan je merk.

Business

Koop lokaal.

Klant: Stad Poperinge
Locatie: Poperinge
Opdracht: Koop lokaal in Poperinge!

KEICLEAN.

Klant: KeiCop
Locatie: Poperinge
Opdracht: Product release


Future forward.

Klant: Unizo West-Vlaanderen
Locatie: Barco Kortrijk
Opdracht: Capturing the future

Innoveren en ondernemen, dat is waar het op neerkomt bij het agentschap Future Forward. Als teaser voor hun event kregen wij de kans om die ‘Future’ in beeld te brengen. Hoe bereid je jouw bedrijf voor op een onzekere toekomst?

Hoe maak je je keuzes in een snel veranderende wereld waar technologie, consumentenverwachtingen en de impact van deze veranderingen alleen maar groeien? Waar kan dit toekomstbeeld beter worden voorgesteld dan in het hypermoderne gebouw van Barco?

Time is a gift.

Klant: Maison D’Longueville
Locatie: Waregem
Opdracht: Launch video van het modulaire MDLV horloge met als thema “Space”

Met passie voor schoonheid en persoonlijke aanpak introduceert Maison D’Longueville haar eerste tailor-made horloge. Hierbij personaliseert de klant zijn horloge volledig van binnenplaat tot gravuur. TRIGR kreeg carte blanche om deze lancering te verfilmen met het thema ‘space’ als opgave. Die lancering namen we heel letterlijk. We linkten de maanlanding als symbool voor grootse stappen die worden gezet, met deze horloges die voor hetzelfde staan binnen het parcours van DLV. 

Bellewaerde.

Klant: WELL communications
Locatie: Bellewaerde Park
Opdracht: feelgood werksfeer in beeld brengen ter promotie van Bellewaerde’s jobdagen

“We make smiles”
Onder dit motto biedt het avonturenpark Bellewaerde zijn bezoekers unieke attracties, dieren en een prachtige natuur aan. Om deze troeven uit te spelen, zijn een warm onthaal en een postitieve werkhouding van het personeel cruciaal. Het team zorgt er dagelijks voor dat een uitstap naar Bellewaerde een reis wordt naar het land van elk kind z’n dromen. 

Om de jobdagen extra te promoten, maakten wij een video waar elke job in het park aan bod komt en waarin elke shot lijkt over te vloeien in de andere. Hierin wordt duidelijk gemaakt dat de werknemer niet alleen deel uit maakt van een park vol natuur, spanning en attracties, maar ook van een team hartelijke collega’s.

CASTEUR.

Klant: Juwelier Casteur
Locatie: Studioshoot
Opdracht: Aankondiging van hun nieuwe ‘glory room’

Om de volledige uitbreiding van Juweliers Casteur aan te kondigen creëerden we een teaser met als terugkerend motief de vlinder. De vlinder is tevens ook deel van hun logo.
In dit filmpje brachten we hun vlinder tot leven om de stap in hun verhaal te ondersteunen.

Een iets staat al vast: It’s going to be glorious…

CCV.

Klant: CCV Belgium
Locatie: Oud-Heverlee Leuven
Opdracht: Nieuwe betaaloplossing OHL promoten

Voor CCV maakten we al vele video’s, omdat ze ondervinden dat dit medium voor een grotere bereik zorgt bij de handelaar. Deze video’s laten zien dat mobiele betaalterminals heel toegankelijk zijn. Daarom wordt dit betalingssysteem van CCV al in verschillende sectoren gebruikt. Zo gingen we al langs bij een warme bakker, een kapster, een amateurvoetbalploeg,  horecazaak… 

Voor dit project gingen we filmen in het voetbalstadion van Oud-Heverlee Leuven. CCV introduceerde hier de clubkaarten voor de supporters die ze kunnen opladen om zo hun drankbestellingen te betalen. Het gemak van deze innovatie werkt in twee richtingen. We lieten de supporters en het bestuur aan het woord, luister even mee.

DAMACO GROUP.

Klant: Damaco Group
Locatie: Damaco Oostrozebeke
Opdracht: The story of the Damaco Group

“Bringing excitement to the food industry”
Damaco Group is een internationale bedrijvengroep die zich richt op de productie en export van producten voor de voedingsmiddelen- en diervoederindustrie.


Wij liepen enkele tijd mee met Damaco om het volledige verhaal te kunnen vertellen. Ontdek in het onderstaande filmpje hoe wij het verhaal van Damaco Group hebben beleefd en hoe een beroep werd gedaan op dronebeelden en graphics om die ervaring zo accuraat mogelijk op camera vast te leggen. Zij zetten deze video in voor internationale beurzen, presentaties, website…

KUB.

Klant: Kub Projectontwikkeling
Locatie: Waregem
Opdracht: Korte vastgoedvideo

“Een appartement bezichtigen in tijden van Corona”
KUB positioneert zich als ervaren projectontwikkelaar in nieuwbouwwoningen en -appartementen. De organisatie wil meewerken aan de uitbouw van moderne steden en gemeenten, waarbij wooncomfort en gemoedsrust primeren.


In tijden van Corona is een appartement bezichtigen niet makkelijk en heeft dit impact op de verkoop in de hele sector. Om de deze weer aan te zwengelen, promoot KUB een appartement doormiddel van video die op hun socials verspreid wordt.

DE STOOP Varkensversnijderij.

Klant: De Stoop Varkensversnijderij
Locatie: Waregem
Opdracht: Productievideo

De Stoop is een uitsnijderij die al jaren gespecialiseerd is in het versnijden van varkensvlees. Bij De Stoop komt het vlees in de vroege ochtenduren binnen. Het personeel zorgt ervoor dat het vlees versneden en verpakt buitengaat voor de consumenten beginnen aan hun nieuwe dag. 

De video is zo opgebouwd dat het volledige proces in chronologische volgorde naar voor komt. Met oog op de efficiëntie van de werknemers en de hygiënische omgeving waarin gewerkt wordt.