Your story in motion


Zet uw bedrijf in de kijker met een unieke bedrijfsvideo. Wilt u het imago van uw onderneming een boost geven? Dan is een bedrijfsfilmpje een ideale manier om uw boodschap de wereld in te sturen. Bij TRIGR. Media kiezen we de juiste videocontent en het juiste online kanaal om uw doelgroep te bereiken. Laat ons u helpen bij het produceren van een creatieve bedrijfsvideo naar uw wens. Ontdek de troeven van online video en geef zichtbaarheid aan je merk.

Business

Vanhauwood.

Klant: Vanhauwood
Locatie: Maldegem
Opdracht: Rekruteringsvideo voor schrijnwerkers

Vanhauwood is constant op zoek naar extra werkkrachten, daardoor kozen ze voor een video ter ondersteuning van hun zoektochten. Een video is meerdere keren in te zetten, wat dit een efficiënte manier van rekruteren maakt.
Werksfeer, degelijk werkmateriaal en mooie projecten waren enkele van de zaken die naar voor moesten komen. Een leuke, komische insteek was een pluspunt. Met TRIGR werd alles verzorgd van idee, scripting, opnames tot uitwerken en montage.

The Pit stop.

Klant: Autohandel Didier
Locatie: Waregem
Opdracht: Verkoop van onderdelen in de spotlight zetten

Autohandel Didier staat vooral bekend voor schadewagens. Via video willen ze de verkoop van onderdelen, een ander onderdeel van hun business, in de verf zetten. We kregen carte blanche qua idee en uitwerking. Het resultaat werd volledig intern bij TRIGR bedacht, gepland en uitgewerkt.

Deleye.

Klant: Deleye
Locatie: Watou
Opdracht: Fall/winter campagne 2022

Greenflex.

Klant: Greenflex
Locatie: Roeselare
Opdracht: Bedrijfsvideo Greenflex

Greenflex differentieert zich van hun concurrentie op basis van warme marketing. Een gevoel geven aan hun product, namelijk textielverpakkingen. Vandaar de keuze om deze visie om te zetten in een video. Met TRIGR verzorgden we de video van idee tot finale montage.

Amavi.

Klant: Amavi Capital
Locatie: Oostduinkerke
Opdracht: Leg uit wat PropTech is.

Voor dit project werd ons gevraagd om een video te maken waarin uitgelegd wordt wat PropTech precies is. Dit beloofde dus een technische video te worden, hetgeen vaak geassocieerd wordt met een wat saaier genre. We grepen deze uitdaging met beide handen en begonnen onze brainstorm sessie vol enthousiamse. Dit wierp zijn vruchten af en het resultaat bevat alles die verlangd werd, uitleggen wat PropTech is en waarom het nodig is. Maar dit op een manier waarbij de aandacht van de kijker toch behouden blijft.

Time is a gift.

Klant: Maison D’Longueville
Locatie: Waregem
Opdracht: Launch video van het modulaire MDLV horloge met als thema “Space”

Met passie voor schoonheid en persoonlijke aanpak introduceert Maison D’Longueville haar eerste tailor-made horloge. Hierbij personaliseert de klant zijn horloge volledig van binnenplaat tot gravuur. TRIGR kreeg carte blanche om deze lancering te verfilmen met het thema ‘space’ als opgave. Die lancering namen we heel letterlijk. We linkten de maanlanding als symbool voor grootse stappen die worden gezet, met deze horloges die voor hetzelfde staan binnen het parcours van DLV. 

Maes Concept Immo.

Klant: Maes Concept Immo
Locatie: Anzegem
Opdracht: Bedrijfsfilm Masters in vastgoed

Maes Concept Immo was op zoek naar een bedrijfsfilm die aansloot bij hun slogen: “Maesters in vastgoed”. Bij TRIGR kwamen we met het idee om Master uit te lichten aan de hand van de sterktes van Maes Concept Immo. Daarbij maken we maesters menselijk, maar benadrukken we toch dat een maester zijn ook niet vanzelfsprekend is.

Intersan.

Klant: Intersan / Van Marcke
Locatie: Kruishoutem
Opdracht: Bedrijfs- en productie video Intersan

Kortrijk Urban Cross.

Klant: ION
Locatie: Kortrijk
Opdracht: Commitment van ION met hun locaties in de kijker zetten

DE STOOP Varkensversnijderij.

Klant: De Stoop Varkensversnijderij
Locatie: Waregem
Opdracht: Productievideo

De Stoop is een uitsnijderij die al jaren gespecialiseerd is in het versnijden van varkensvlees. Bij De Stoop komt het vlees in de vroege ochtenduren binnen. Het personeel zorgt ervoor dat het vlees versneden en verpakt buitengaat voor de consumenten beginnen aan hun nieuwe dag. 

De video is zo opgebouwd dat het volledige proces in chronologische volgorde naar voor komt. Met oog op de efficiëntie van de werknemers en de hygiënische omgeving waarin gewerkt wordt. 

Bellewaerde.

Klant: WELL communications
Locatie: Bellewaerde Park
Opdracht: feelgood werksfeer in beeld brengen ter promotie van Bellewaerde’s jobdagen

“We make smiles”
Onder dit motto biedt het avonturenpark Bellewaerde zijn bezoekers unieke attracties, dieren en een prachtige natuur aan. Om deze troeven uit te spelen, zijn een warm onthaal en een postitieve werkhouding van het personeel cruciaal. Het team zorgt er dagelijks voor dat een uitstap naar Bellewaerde een reis wordt naar het land van elk kind z’n dromen. 

Om de jobdagen extra te promoten, maakten wij een video waar elke job in het park aan bod komt en waarin elke shot lijkt over te vloeien in de andere. Hierin wordt duidelijk gemaakt dat de werknemer niet alleen deel uit maakt van een park vol natuur, spanning en attracties, maar ook van een team hartelijke collega’s.


Future forward.

Klant: Unizo West-Vlaanderen
Locatie: Barco Kortrijk
Opdracht: Capturing the future

Innoveren en ondernemen, dat is waar het op neerkomt bij het agentschap Future Forward. Als teaser voor hun event kregen wij de kans om die ‘Future’ in beeld te brengen. Hoe bereid je jouw bedrijf voor op een onzekere toekomst?

Hoe maak je je keuzes in een snel veranderende wereld waar technologie, consumentenverwachtingen en de impact van deze veranderingen alleen maar groeien? Waar kan dit toekomstbeeld beter worden voorgesteld dan in het hypermoderne gebouw van Barco?

DAMACO GROUP.

Klant: Damaco Group
Locatie: Damaco Oostrozebeke
Opdracht: The story of the Damaco Group

“Bringing excitement to the food industry”
Damaco Group is een internationale bedrijvengroep die zich richt op de productie en export van producten voor de voedingsmiddelen- en diervoederindustrie.


Wij liepen enkele tijd mee met Damaco om het volledige verhaal te kunnen vertellen. Ontdek in het onderstaande filmpje hoe wij het verhaal van Damaco Group hebben beleefd en hoe een beroep werd gedaan op dronebeelden en graphics om die ervaring zo accuraat mogelijk op camera vast te leggen. Zij zetten deze video in voor internationale beurzen, presentaties, website…